tirsdag 6. mai 2008

På svømmetur i Drøbaksundet





Vedlagte bilder er tatt to meget tidlige morgener, på tur i Badeparken i Drøbak. Penny startet badesesongen for lenge siden, og det gjorde Alphi også, men IKKE svømmesesongen. Pennys morgentrim har de siste årene bestått av mange hundre meters svømming sånn i 6-tiden om morgenen. Som dere ser av bildene har nå Alphi OGSÅ kastet seg på "svømmebølgen". Det er Drøbaksundet, og Oskarsborg og Håøya dere ser i bakgrunnen på noen av bildene. Pepita er også med oss, og hennes jobb er å redde ballen, etter at de blonde til stadighet roter den bort i bølgene.
PS: Må bare minne om valpene i Eidsdal. Aiyana oppdretter har lagt ut enda flere bilder av de nye søskenene til Alphi. De ser så vakre ut.

4 kommentarer:

Anne-Grethe sa...

Dette skjønner ikke Tanja moe av - SVØMME kl 6 om morgenen??? Da er hun i enda i sin søteste søvn og er kjempetrøtt når vi står opp - kl 7! :-) Vi er veldig spente på når hun skal bade ordentlig for første gang - og håper på en god og varm sommer med masse bading for oss alle sammen!

Eva Tønnessen sa...

He-he, Alphi er hardt oppdratt av "storesøster" Penny. utrolig hva slik drahjelp gjør. Vi får få til et treff ved sjøen, så kan vi se om ikke søsken-treff kan dra Tanja også til sjøs. :-)

Turid Guii-Larsen sa...

Godt å se at badeenglene er på plass i sitt rette element! Hva hadde nå badeparken i Drøbak vært uten disse glade morgenfugler sier nå jeg ;-)

Anonym sa...

WOW! Så mye himmel i de bildene, det har ikke vi så mye av her i denne trange dalen! Ser nydelig ut, for en flott start på dagen, og for et vakkert syn med lykkelig golden på egen-styrte svømmetur!