tirsdag 6. desember 2011

Året nærmer seg slutten, en liten oppdatering

4. desember 2011 ble en merkedag i Penny og ikke minst mitt eget hundeliv. Penny gikk til en 1. premie i klasse elite lydighet, og vant rett og slett klassen i Karlstad. Det er virkelig en drøm som har blitt virkelig. Hun har vært nærme, nærme tidligere, og har vært lp-pensjonist to ganger, men Penny har minst like stor treningsiver nå godt og vel 9,5 år gammel, og bare ELSKA å få lov til å vise seg fram igjen. Min aller aller beste opplevelse i hundekonkurranse ever. Penny var bare SÅ klar og utrolig flink. Snakke om godfølelse å ta vare på. Serien ble: Fellessitt: 9, fellesdekk 7,5, fri ved fot 6,5 (til Penny å være helt NYDELIG program), manesjen: 8, innkalling 9 (!), ruta 7,5 (et ekstra hopp for å finne midten av ruta), apportdirigering 8,5, metall over hinder 10 (!!!) neseprøv (8,5), avstand (8,5). Det var en meget rettferdig men meget streng dommer. Vi slo blant annet en verdensmester i freestyle denne dagen :-) Alphi gikk også et bra program, for andre dommere vi har gått for hadde det blitt en klar 1. premie, men mye trekk for skjeve innsitt og noe dempa i innkomster. Resultat 144,5 poeng, og nr. 3 av 11 startende klasse 2.


Alphi har gått fire lp-konkurranser i klasse 2 i høst. Alle har endt med 2. premie og summene fra 140-152. Det har vært litt stang ut for vår gyldne frøken, men øvelsene begynner å sitte, og vi er spente på fortsettelsen. Hun gikk en alldeles nydelig fri ved fot Karlstad, dagens beste uavhengig av kalsse sa dommer etterpå :-) Pepita har også gjestet lp-ringen, men uten premiering denne høsten. Vi klarte tre premieringer i klasse tre for to år siden. På trening har hun utover høsten gått som en dronning, her ligger det MYE på Evas nervøsitet.


Ellers har Pepita og jeg gått NM-kvalifisering i agility. Vi endte som nr. 12 av 29 og fikk ikke gå finalen. Det som var dumt var at det var et uhell på stigen (Pepita sklei av) som skilte oss fra finaleplass. Disco og Kari representerte Statesmangjengen på en fantastisk måte i NM-finalen og i sin aller siste konkurranse ever ble de nr. 4. HURRA.


Og Pepita og Penny har vært i Sverige. Og gått viltsporprøve. Vi dro sammen med Tonje og Cima og Hilde og Solo. De to amerikanerne gjorde rent bord og fikk med seg hver sin 1. premie og svensk champ tittel. De er etter det vi veit de første norske amerikanerne som OGSÅ har svensk viltsporchamp ttittel. Penny fant et rådyr, og måtte nøye seg med 2. premie denne gangen. De samme gjaldt vår andre goldenvenn, Cima.


Det har vært dårlig med pels på utstillinskandidatene våre i høst, nå krysser vi fingre for MYE pels i løpet av vinteren. Jakten på Alphis NUCH fortsetter :-)

4 kommentarer:

Kari Hansen sa...

HERLIG, HERLIG :-)

Aiyana sa...

Gratulerer igjen!!! Dere er sååå flinke! :-)

Elisabeth Rabe sa...

Hurra hurra hurra!!!! Dere er så flinke :-) Gleder meg til å følge med videre!

Anonym sa...

Du er så flink !! Gratulerer igjen :) Moro når det klaffer !